Loopbaantraject

Gelukkig(er) in een andere baan

Soms lukt het helaas niet om in je eigen baan gelukkig te blijven. Dat kan omdat jij wat anders wilt, maar ook omdat je werkgever de samenwerking niet meer ziet zitten of omdat je werk komt te vervallen. Hoe dan ook: je bent op zoek naar een nieuwe baan. Maar waar begin je in hemelsnaam?

De eerste stap naar een nieuwe baan is om even te stoppen met solliciteren. Dat lijkt heel raar, want hoe vind je dan die andere baan? Nou, door eerst zicht te krijgen op wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Weten wat je talenten zijn, waar je behoeftes liggen en vooral wat je tegenhoudt om die te bereiken zijn vaak best spannende onderwerpen. Heb je scherp waar je goed in bent en wat je graag doet? Weet je wat je nodig hebt in je werk om gelukkig (tevreden, in balans, vol energie) te zijn? Of weet je dat allemaal wel, maar durf je het niet te etaleren? Welke overtuigingen houden dat in stand?

Ik help je in 5 sessies van 1,5 uur (met tussentijdse opdrachten) duidelijk te krijgen wat jouw persoonlijke talenten & eigenschappen zijn, waar je goed in bent en wat je drijft. En welke beperkende overtuigingen je tegengehouden om te bereiken wat je wilt. Vervolgens geef ik je handvatten om jezelf aan de wereld te presenteren – in een resumé of CV, op LinkedIn en ook mondeling –  en maak je een netwerkactieplan. En dan ben je klaar om zelfverzekerd en goed uitgerust die arbeidsmarkt te gaan ontdekken!

Vragen? Nieuwsgierig? Een afspraak? Neem gerust contact met me op!