Loopbaan Coaching

Ontwikkel je loopbaan

Een andere baan vinden begint bij het kennen van jezelf. Weten wie je bent, wat je kunt en wat je wilt.

Het loont om de tijd te nemen bij jezelf naar binnen te kijken en juist even níet te solliciteren, hoe raar dat ook klinkt. Om uit te zoeken wat jij de arbeidsmarkt te bieden hebt, in welke omgeving je dat zou willen inzetten en om daar woorden aan te geven. En om vervolgens je netwerk in te duiken en jezelf te etaleren. Op jouw manier. Dan blijkt er ineens veel meer mogelijk dan je denkt.

Meestal is dat erg inspirerend en energie gevend. Soms ook confronterend en spannend. Dat is niet erg. Are you afraid? Do it scared.

Volledig loopbaantraject

Als je op een punt in je werkende leven staat dat je simpelweg niet gelukkig meer bent en je stappen wilt maken, dan is een volledig loopbaantraject van ongeveer 5 sessies vaak de beste aanpak. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke talenten & vaardigheden, je wensen & waarden en gaat onderzoeken welke beperkende overtuigingen je tegengehouden bij het bereiken wat je wilt. Vervolgens krijg je handvatten om jezelf aan de wereld te presenteren – in een resumé/CV, op LinkedIn en ook mondeling – en maak je een netwerkactieplan om daar te komen waar je wilt zijn.

Skype Loopbaan Scan

Wil je dat ik even je CV en brief doorneem voordat je ze de deur uit doet om te solliciteren? Wil je een advies over aanpassingen op je LinkedIn pagina? Vind je het fijn om even te sparren over hoe je het netwerken het best aan kunt passen? Of wil je oefenen voor het sollicitatiegesprek van volgende week? Een adhoc situatie vraagt om een snelle oplossing. Via een sessie van 30 of 60 minuten via Skype ben je weer even verder geholpen.

Vragen? Nieuwsgierig? Een afspraak? Neem gerust contact met me op!