Wie ben ik

en hoe werk ik?

Dorine Veelders

Wie ben ik?

Een Rotterdamse uit Twente. Gek op lezen en schrijven. Best lang, maar klein naast mijn 3 zoons. Theedrinker met een zwak voor Croky paprikachips. Wandelliefhebber met een hekel aan sport. Scherp en zacht. Coach en adviseur.

Voor mij zijn loopbaan en leven niet van elkaar te scheiden. Je neemt jezelf elke dag mee naar je werk. Met al je talenten & kennis en ook met al je imperfecties & belemmerende overtuigingen. Hoe beter je werk aansluit bij wat voor jou belangrijk is, waar jij plezier uit haalt en je talenten in kwijt kunt, des te gelukkiger ga je door het leven. Dat betekent niet dat er slechts één functie passend voor jou is. Welnee. Je arbeidsvreugde komt uit verschillende bronnen en die kun je op heel veel verschillende plekken ervaren.

Vanaf mijn afstuderen (in een heel andere richting – ik vraag met gemak de weg in het Italiaans) heb ik altijd gewerkt met de mens en haar of zijn loopbaan. Begonnen als intercedent heb ik al snel de overstap van recruitment naar andere gebieden binnen het HR vak gemaakt. Ik heb gewerkt als mobiliteits- en loopbaanadviseur (o.a. bij PostNL en de Erasmus Universiteit) en als HR adviseur en – manager (o.a. bij Wageningen Universiteit en Researchcenter en Greenwheels) en ben gecertificeerd als Loopbaanadviseur RL, Adviseur Duurzame Inzetbaarheid RCDI® en 7 bronnen Coach Arbeidsvreugde. Op mijn LinkedIn pagina vind je meer over mijn werkervaring en opleidingen.

Mijn stijl

Door met mij in zee te gaan weet je dat je prikkelende, soms confronterende en altijd verhelderende vragen zult krijgen. Ik doe dat op een ongewikkelde manier. Het staat voor open, eerlijk, transparant en praktisch. Met humor en ontdaan van de verhalen die er niet (meer) toe doen. Ik houd namelijk niet van ingewikkeld.

Vragen? Nieuwsgierig? Een afspraak? Neem gerust contact met me op!