Wie ben ik?

En hoe werk ik?
Dorine Veelders

Dorine Veelders

Coach

Ongewikkeld. Dat is de manier waarop ik werk. Het staat voor open, eerlijk en transparant. Ontdaan van de wikkels die er niet toe doen.

In mijn jarenlange ervaring als HR adviseur (gemeente Wageningen, Wageningen UR, Greenwheels) en loopbaancoach (PostNL, Erasmus Universiteit, C3werkt, Developland) heb ik gezien hoeveel het hebben van een baan die bij je past bijdraagt aan je persoonlijke geluk. Het kennen van je talenten, het weten van je behoeftes en het communiceren daarvan met de wereld helpen je bij het vinden van een baan die energie geeft.

Nou zijn loopbaan en leven natuurlijk niet van elkaar te scheiden. Je neemt jezelf elke dag mee naar je werk, met al je talenten & kennis en ook met al je imperfecties & belemmerende overtuigingen. Regelmatig valt het me op dat mensen niet goed durven uit te spreken waar ze van dromen, waar ze goed in zijn, waar ze gelukkig van worden. En om daarvoor te kiezen. Niet alleen in het werk, ook op andere vlakken van het leven. Samen met Marcel Dols, die de Ont-wikkel je leven methode heeft ontwikkeld en die hier al jaren succesvol mee werkt, heb ik de methode verder uitgewerkt. In 4 heel simpele stappen kom je tot jouw kern, krijg je inzichtelijk wat je behoeftes zijn en hoe je acties kunt nemen om deze te vervullen en zo meer geluk in je leven toe te laten. En daar word ik dan weer heel gelukkig van.

Vragen? Nieuwsgierig? Een afspraak? Neem gerust contact met me op!