Arbeidsvreugde

Met meer energie aan het werk

Het heft in eigen hand nemen. Wacht voor meer plezier en voldoening in je werk niet tot je organisatie beleid heeft gemaakt op duurzame inzetbaarheid of werkgeluk. Of tot een ander je gelukkig maakt. Dat laatste is sowieso een slecht idee, niet alleen in je werk.

De kunst is om inzicht te krijgen. Inzicht in waar jij energie van krijgt, waar je blij van wordt, waar je méér van wilt. En ook wat het nou precies is waar je op leegloopt, waar je van baalt, wat je zou willen aanpakken. En om er vervolgens woorden aan te geven en acties aan te verbinden. Eén enkele verandering kan al iets veel groters in werking zetten. 

Dat klinkt misschien ingewikkeld, omdat het soms niet duidelijk is waar het hem in zit. Je weet niet altijd waar het nou precies schuurt. Met mij erbij wordt het ongewikkeld. Ik help je duidelijkheid in je hoofd te creëren en bewust te worden van wat er speelt. Waarna jij actie kunt ondernemen om te kiezen voor dat waar je gelukkig(er) van wordt. Zodat je met meer plezier en voldoening kunt blijven werken. Want weet: je hebt zelf de sleutel naar meer arbeidsvreugde in handen! Als je wacht tot een ander raadt wat jij nodig hebt, kun je meestal lang wachten.

In een intakegesprek bepalen we samen wat jou het meest helpt op dit moment:

Workshop

Meer plezier en voldoening in je huidige werk

Coaching

Specifieke thema’s aanpakken

Loopbaantraject

Gelukkiger in een andere baan

Vragen? Nieuwsgierig? Een afspraak? Neem gerust contact met me op!