Workshop Arbeidsvreugde

Meer plezier en voldoening in je huidige baan

Je bent heel blij met je werk en zou er nóg wel meer energie uit willen halen. Of je baalt juist van je werk en zou sommige dingen graag anders zien. Hoe dan ook: je wilt graag (nog) meer vreugde in je werk beleven; met meer plezier naar je werk gaan, diepere voldoening ervaren of betere resultaten behalen. Maar waar het hem dan precies in zit, dat weet je eigenlijk niet zo goed. Waar moet je beginnen?

Ik ga je helpen duidelijkheid te creëren, zodat jij weet wat je te doen staat. In de workshop Arbeidsvreugde ga je aan het werk om te ontrafelen hoe het bij jou zit: wat geeft je energie, waar word je blij van en wil je wel meer van in je werk? En ook: waar baal je van, wat kost je energie en wat zou je graag anders zien? 

Door duidelijkheid te krijgen in wat er speelt, kun je heel gericht actie gaan ondernemen. Want dat is de volgende stap: wat ga jij nou doen om dingen te veranderen? Als je niets doet, gebeurt er namelijk ook niet zoveel. 

Je kunt de workshop van 2 uur individueel of met meerdere mensen volgen. Hij is ook geschikt voor teams, hij duurt dan ongeveer 3,5 uur. Je hebt in dat geval na afloop niet alleen zicht op wat voor jou op dit moment belangrijk is, maar ook voor het team als geheel.

Na de workshop ga je naar huis met een andere manier van naar je werk kijken, een taal om erover te praten én met op zijn minst 2 acties die je in de komende week gaat uitvoeren.

Ik denk oprecht dat je daar gelukkiger van wordt. En ik word heel blij als ik jou daar bij kan helpen.

Vragen? Nieuwsgierig? Een afspraak? Neem gerust contact met me op!